Πρόταση για σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων, καφέ και εστιατορίων από Παγώνη - Τι είπε για Πάσχα

Πρόταση για σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων, καφέ και εστιατορίων από Παγώνη - Τι είπε για Πάσχα

Υπέρ του να ανοίξουν σχολεία και καταστήματα στις 16 Μαρτίου τάσσεται με δηλώσεις της η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, σε ερώτηση του Dnews αναφέρθηκε και στο φετινό Πάσχα.

«Να δούμε πως θα είμαστε από τις 16 Μαρτίου για να ξεκινήσουν τα σχολεία και τα καταστήματα να ανοίγουν». Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να ανοίξουν καθώς «ανοίγει και ο καιρός, πρέπει να ανοίξει η εστίαση. Είναι καλύτερο ο κόσμος αντί να πηγαίνει να πίνει τον καφέ του στριμωγμένα σε παγκάκια, να ανοίξουν τα καφέ να δουλέψουν και αυτοί οι άνθρωποι πάντα με αποστάσεις όμως και με έλεγχο».

Ταυτόχρονα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Dnews Σωτήρη Μπέσκου για το πως θα είναι το φετινό Πάσχα, η κ. Παγώνη τόνισε «Τα πράγματα θέλουν κοινή λογική. Αν τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση, και στόχο έχουν σχετική ανοσία με πάνω από 60% εμβολιασμού του πληθυσμού, που τη βλέπουμε για τέλος Ιουνίου, θα κάνουμε Πάσχα με μέτρα και αποστάσεις χωρίς συνωστισμό, όχι όμως όπως κάναμε πέρσι κλεισμένοι σε ένα σπίτι».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cbgVeh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη