ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη: «Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα»

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Σμύρνη: «Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα»

«Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης θα ξεσπούν πάνω στους πολίτες», αναφέρει μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

«Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» και τονίζει πως «όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες».

«Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα», σημειώνει.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Χημικά και ανθρωποκυνηγητό στα στενά, οργή από τους κατοίκους μετά την ένταση το μεσημέρι



via Ειδήσεις https://ift.tt/3c84IXv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη