Λαμία: Ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκε τον Φθιώτιδος Συμεών

          Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ανδρέας  Δασκαλάκης, διερχόμενος από την πόλη της Λαμίας, επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του, μιας και τους συνδέουν δεσμοί παλαιάς φιλίας και συνεργασίας.

          Τον κ. Δασκαλάκη συνόδευσε στον Σεβασμιώτατο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος.

          Για αρκετή ώρα είχαν την ευκαιρία ουσιαστικής και γόνιμης επικοινωνίας και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο κ. Δασκαλάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, ιδίως κοινωνικο-προνοιακού ενδιαφέροντος, για την στήριξη των αδυνάτων και την κοινωνική συνοχή, αλλά και για την μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως στον ευαίσθητο τομέα της νεότητος.

          Ο κ. Δασκαλάκης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκε για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», για το Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», για το πρόγραμμα στήριξης των μαθητών της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, για το πρόγραμμα παραχώρησης δωρεάν φοιτητικής στέγης,  για την διαδικτυακή κατήχηση, αλλά και για άλλα προγράμματα, τα οποία αφορούν στους νέους και τις νέες της περιοχής μας.





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη