Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό

instagram @survivorgreece

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το «Survivor 4», ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην εκπομπή «Love it».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε σοκ όταν αποχώρησα, γιατί δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε κανένας στην ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσε σε αρκετά ατοπήματα και λέει πολλά ψέματα. Του έχουμε δώσει ευκαιρίες να πει συγγνώμη, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Είχε αισθανθεί ότι θα ήταν προτεινόμενος και πριν την ψηφοφορία τριγυρνούσε στην καλύβα και προσπαθούσε ν' ακούσει να δει τι γίνεται. Ο Κώστας προσφέρει πάρα πολύ στην καλύβα, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει τίποτα όλη μέρα, κάθεται και λιάζεται. Έχει την άποψη ότι κάτι δεν έχει υπάρξει, όταν δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα. Ήμασταν οι δύο αντίθετοι πόλοι της ομάδας. Πρεσβεύω τη χαρά, την ομόνοια και την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος είναι ακριβώς το άλλο άκρο. Ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό» ανέφερε, αρχικά, ο πρώην αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

«Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει στο παιχνίδι. Θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια; Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους. Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα. Ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω, εκείνος ερχόταν κοντά σε μένα. Μπήκε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική. Εκείνος και ο Αλέξης Παππάς. Η διαφορά είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλύτερα τον λόγο. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει» πρόσθεσε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2QAfRtj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη