Επεισόδια Νέας Σμύρνης: Ο συνήγορος του «Ινδιάνου» προσφεύγει κατά της προφυλάκισής του

Επεισόδια Νέας Σμύρνης: Ο συνήγορος του «Ινδιάνου» προσφεύγει κατά της προφυλάκισής του

Ο συνήγορος του 30χρονου «Ινδιάνου» που κατηγορείται για την εμπλοκή του στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού της ομάδας «Δράσης» στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Νέα Σμύρνη στις 9 Μαρτίου, θα προσφύγει κατά της προφυλάκισής του. Η ανακοίνωση του εξέδωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παύλος Σαράκης χαρακτηρίζει «άκρως εσφαλμένη» την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως για προσωρινή κράτηση του εντολέα του.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου:

Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως περί προσωρινής κράτησης του εντολέα μας είναι άκρως εσφαλμένη, αφού δεν υφίσταται ούτε υπόνοια εμπλοκής του στα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης. Ιδιαίτερα μετά την ανασκευή της αρχικής επιβαρυντικής κατάθεσης του γαμπρού του, ο οποίος με την εν γένει συμπεριφορά του μαρτυρεί ότι είναι ένα πρόσωπο ανισόρροπο και κακόβουλο, με ψυχική ροπή στη μυθοπλασία.

Θα προσβάλλουμε άμεσα την απόφαση, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τόσο τη νομική θέση του εντολέως μας, όσο και το κύρος της Δικαιοσύνης.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3tr8e6j
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη