Κατάθεση ψυχής από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη

Κατάθεση ψυχής από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη

Για το τεράστιο κύμα στήριξης που δέχεται, από την ημέρα που οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος, έπεφταν «βροχή», μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Secret των Παραπολιτικών.

«Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω.

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας και αποκαλύπτει πως αρκετά βράδια έκλαιγε.

«Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα από συγκίνηση στο κρεβάτι μου. Άνθρωπος δεν είμαι κι εγώ; Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kS3tzW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη