Προανακριτική ζητάει η ΝΔ για τις καταγγελίες Καλογρίτσα κατά του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

INTIME

Πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, μετά τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, πρόκειται να καταθέσει η ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί έχει ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών, ώστε ενδεχομένως και εντός της ημέρας, η πρόταση να κατατεθεί στη Βουλή. Να σημειωθεί,ότι το αίτημα πρέπει να υπογράφεται τουλάχιστον από 30 βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αφήγηση του κ. Καλογρίτσα ο Νίκος Παππάς ζήτησε δάνειο από τον Ευάγγελο Μαρινάκη για να στηθεί ένα κανάλι φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όταν αυτή η προσπάθεια απέτυχε παρενέβη ώστε ο Χρήστος Καλογρίτσας να πάρει χρήματα από ξένη εταιρεία και να καταθέσει την αίτηση για την χορήγηση άδειας. Η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε λόγω των χρεών της εταιρείας Καλογρίτσα και των γνωστών βοσκοτόπων που παρουσίασε σαν εγγύηση.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3enqQ2X
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη