Ανασκευάζει ο Δρίτσας: Πολιτική και ηθική η αντίθεσή μου στην τρομοκρατία

INTIME

Σάλος προκλήθηκε από τη χθεσινή (02.03) δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα ότι από την «17 Νοέμβρη» δεν είχε τρομοκρατηθεί κανείς.

Συγκεκριμένα ο κ. Δρίτσας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 90,» είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

Σήμερα σε συνέντευξή του στο OPEN o Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε ρητά την «πολιτική και ηθική αντίθεσή του στην τρομοκρατία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αγανακτεί με την απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής επισημαίνοντας ότι «έχω αγανακτήσει ad hoc όταν συνέβαιναν τα γεγονότα, έχω θυμώσει».

«Είχα πει ότι μου είναι απόλυτα κατανοητό και οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων και τα μέλη της παράταξης, γιατί ήταν θύματα της δεξιάς, ο θυμός και η αγανάκτηση και όπου υπάρχει η αίσθηση ανάγκης, δικαίωσης και εκδίκησης ακόμα» ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του κράτους. «Δεν μπορώ να μπω στα κίνητρα του ισοβίτη, ακόμα και αν θέλει να εκβιάσει κανένα κράτος δεν μπορεί να επικαλείται ότι εκβιάζεται, είναι άλλος ο ρόλος του κράτους».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3uOuJ6P
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη