Μαριάννα Τουμασάτου: Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν κορίτσια με ελεεινό τρόπο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά

Μαριάννα Τουμασάτου: Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν κορίτσια με ελεεινό τρόπο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά

Κάθετη με την άποψη ότι όσοι είχαν παρεμβατικές συμπεριφορές και εκμεταλλεύτηκαν γυναίκες και ειδικά κορίτσια μικρής ηλικίας πρέπει να τιμωρούνται με πολύ αυστηρό τρόπο είναι η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία σχολίασε δικές της φωτογραφίες από το παρελθόν, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της, αλλά και τις αλλαγές που επέρχονται αυτό το διάστημα στην κοινωνία.

«Με διαλύει ότι δεν μπορώ να δω τους ανθρώπους μου, με διαλύει. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα μπουν σε μια ροή. Τη ζωή μας πίσω…», σχολίασε η ηθοποιός όσον αφορά στην πανδημία, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show και αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της ζωής μου», την οποία παρουσιάζει.

Ο Γρηγόρης πήρε τη θέση της και παρουσίασε μερικές δικές της φωτογραφίες από το παρελθόν. Η πρώτη ήταν μια φωτογραφία με τη μαμά της, με την οποία μοιάζει πολύ, έχει πάρει την επιμονή της και την αγάπη και τη φροντίδα που έχει μάθει να δίνει. Επόμενη φωτογραφία με τον μπαμπά της, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε η ίδια σε μικρή ηλικία να… κάνει ότι διαβάζει.

Ο παρουσιαστής της έδειξε μια φωτογραφία με τον αδερφό της και εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα με προστάτευε, είναι λατρεμένος μου».

Η Μαριάννα μικρή ήταν αγοροκόριτσο και έπαιζε ποδόσφαιρο. Η ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή των γυναικών το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από τις καταγγελίες παρενοχλήσεων και επιθέσεων και ο Γρηγόρης χρησιμοποίησε κουβέντες από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης για να την ρωτήσει:

«Είναι ένα πλάσμα που εκτιμώ βαθιά ο Γιώργος», δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου και συνέχισε: «Έχει μεγάλη διαφορά κάποιος που βρίζει από κάποιον που έχει παρεμβατική συμπεριφορά. Οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τα εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο, πρέπει να τιμωρούνται με πολύ αυστηρό τρόπο».

Για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και αν αυτός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της, παρά το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη: «Όχι, δεν θα προσπαθούσα να του αλλάξω γνώμη και να τον πιέσω».via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3rYCdT5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.