ΕΛΑΣ για συμπλοκές στη Νέα Σμύρνη: ΕΔΕ για την απρόκλητη βία κατά πολιτών, με ανακοίνωση επιμένει στην εκδοχή ότι δέχθηκε επίθεση

eurokinissi

Ανακοίνωση έβγαλε η ΕΛΑΣ για τα επεισόδια το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τα βίντεο με την ωμή αστυνομική βία σε βάρος πολιτών.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Την 14.50 ώρα σήμερα (7-3-2021) Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετέβη στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Σημειώνεται ότι για την ανωτέρω Πλατεία υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών. Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν (11) άτομα από την ομάδα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Σχετική δικογραφία σχηματίζεται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και εμφανίζουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Χημικά και ανθρωποκυνηγητό στα στενά, οργή από τους κατοίκους μετά την ένταση το μεσημέρι



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rrUWWD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη