Γιάννης Στρωματιάς: Βεβιασμένη αυτοδιοικητική συνεργασία...

Η Δημοτική παράταξη, που συνδιοικεί τον Δήμο Λαμιέων, "ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ", εγκαινίασε, όπως ανακοίνωσε, επαφές με όλες τις Αντιδημαρχίες με σκοπό, όπως ελέχθη, να θέσει σειρά ζητημάτων που θα βελτιώσει τις συνθήκες καθημερινής διαβίωσης των δημοτών μας, αρχής γενομένης από τον τομέα του πολιτισμού.

Παράλληλα γνωστοποίησε σειρά προτάσεων τις οποίες έθεσε στην αρμόδια Αντιδήμαρχο,που πραγματικά αποτελούν εδώ και χρόνια ζητούμενο για την πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας και έτσι εκ των πραγμάτων είναι κατ'αρχήν σε θετική κατεύθυνση....

Όμως η ουσία της αυτοδιοικητικής πολιτικής έγκειται, όχι τόσο στις κατ' ιδίαν προτάσεις που ενίοτε, αν όχι κατά κόρον, αγνοούνται, όσο στον τρόπο διοίκησης που ακολουθείται από μία Δημοτική αρχή και τον βαθμό πολιτικής παρέμβασης μιας συνεργαζόμενης Δημοτικής παράταξης, ούτως ώστε να συμβάλλει στην ουσιαστική επίλυση σοβαρών θεμάτων που χρονίζουν.

Ατυχώς η παραπάνω Δημοτική Παράταξη δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα καμμία ουσιαστική παρέμβαση προς την παραπάνω κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να αποτελεί δυστυχώς μια συμπληρωματική αυτοδιοικητική δύναμη, που εκ των πραγμάτων αναλαμβάνει προοπτικά και το λεγόμενο πολιτικό κόστος..

Έτσι είναι πλέον η βέβαιο ότι οι παραπάνω κατ' ιδίαν πρωτοβουλίες, εφόσον δεν στηρίζονται σε ένα ισχυρό πολιτικό και αυτοδιοικητικό πλαίσιο, μάλλον αποτελούν πολιτικό άλλοθι για την έλλειψη κεντρικής προγραμματικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο Δημοτικές Παρατάξεις , όπως κατά κόρον διακηρύσσονταν τις παραμονές αυτής της λιτής και ατυχώς βεβιασμένης αυτοδιοικητικής συνεργασίας....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Α' ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

"ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ"

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη