Μαρία Αλεξάνδρου: Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά, με κούρεψαν, με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι

Μαρία Αλεξάνδρου: Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά, με κούρεψαν, με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι

Η Μαρία Αλεξάνδρου, μίλησε δημόσια για τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια ανδρών και γυναικών, όταν την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι σε μια ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη, πριν από έναν χρόνο. «Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Δεν είναι πολύ εύκολο να συζητάς γι' αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες είπε η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών της Sirina. 

Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό. Ήταν ψυχοπαθείς μαζί μου. Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν το πήρα και στα σοβαρά…

MARIA22

Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί», είπε αρχικά η Μαρία Αλεξάνδρου.
]
Η Μαρία Αλεξάνδρου πρόσθεσε επίσης: «Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δε μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι.

Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου» είπε.

Με πληροφορίες από Alpha, πηγή βίντεο Tlife



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3cIUJs2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη