Μαρίνα Πατούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πρόβλημα υγείας

Eurokinissi

Το πρόβλημα υγείας που επιδεινώθηκε και οδήγησε την Μαρίνα Πατούλη στο νοσοκομείο και οι δύσκολες στιγμές στο γάμο της.

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και αρκετό καιρό και για το οποίο πρέπει να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Νωρίτερα, όπως παραδέχτηκε και η ίδια μιλώντας στην επομπή του ΟΡΕΝ, "Έλα χαμογέλα", φαίνεται ότι περνά δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, καθώς ο γάμος της με τον περιφερειάρχη Αττικής περνάει κρίση.

«Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι "όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση"» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και συνέχισε:

«Ομως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία.

 



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3eYai1K
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη