Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας


Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας:

Με χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ, εγκρίθηκε μεταξύ άλλων η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας.

Εκφράζω την μεγάλη ικανοποίηση μου, γιατί με την απόφαση αυτή κλείνει μία εκκρεμότητα 15 ετών, αφού στις 7 Σεπτεμβρίου 2006, μετά από πιέσεις στο ΤΑΧΔΙΚ και στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αν. Παπαληγούρα, είχα την τιμή ως Δήμαρχος Λαμίας να οργανώσω την Τελετή της θεμελίωσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου, του οποίου την πρόοδο διέκοψε η επόμενη κυβέρνηση, σταματώντας την χρηματοδότηση του.

Εκφράζω επίσης την ικανοποίησή του γιατί και πάλι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κλείνει την εκκρεμότητα των 15 χρονών και δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων της.

Το νέο Δικαστικό Μέγαρο θα αναβαθμίζει τον διοικητικό ρόλο της Λαμίας, θα βελτιώσει την ποιότητα και την ταχύτητα απόδοσης της δικαιοσύνης και θα απελευθερώσει το υφιστάμενο ιστορικό Δικαστικό Μέγαρο της οδού Καποδιστρίου  ώστε να είναι εφικτή η αξιοποίηση του προς όφελος της πόλης της Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη