Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ψαρά, βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο το σκάφος του ενώ ο ίδιος αγνοείται

intime

Αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαρτίου 65χρονος επαγγελματίας αλιέας στη Θεσσαλονίκη, στη θαλάσσια περιοχή «Αλυκές- Πάλιουρα».

Όπως ενημερώθηκε το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ο άνδρας είχε βγει το απόγευμα για ψάρεμα με το αλιευτικό «Μιχαήλ» και έκτοτε αγνοείται.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νέας Μηχανιώνας Θερμαϊκού Κόλπου, με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών και επτά αλιευτικών σκαφών καθώς και περιπολικών του Λιμενικού από ξηράς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής εντοπίστηκε το σκάφος του να πλέει ακυβέρνητο και ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι Νέας Μηχανιώνας, χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος του 65χρονου.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3eUx4rj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη