Ο Γιάννης Στρωματιάς για για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας


Τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας μας πληροφόρησε ότι επί τέλους, μετά από πολλά χρόνια απραξίας και εμπλοκής του συγκεκριμένου έργου, υπογράφτηκε η απόφαση για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας, που αποτελούσε αίτημα του Δικηγορικού κόσμου της περιοχής μας και  όχι μόνο.

Το έργο αυτό αποτελεί την σπουδαιότερη παρέμβαση στον τομέα της Δικαιοσύνης για την περιοχή μας μετά την ίδρυση του Εφετείου Λαμίας επί υπουργίας του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου.
Επειδή όμως πρέπει να αποδίδουμε "τα του καίσαρος τω καίσαρι" και έτσι, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Προέδρου του  Δικηγορικού συλλόγου μας, την καθοριστική συμβολή του συντοπίτη μας υπουργού κ.Χρ.Σταικούρα ,ως βουλευτή Φθιώτιδας, στην υλοποίηση του "ξεχασμένου" θέματος, είναι πολιτικά δόκιμο και έντιμο ο Δικηγορικός κόσμος αλλά και ο απλός πολίτης του νομού μας να του το καταλογίσει.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη