Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το τροχαίο στη Βουλή: Γιατί το όχημα δεν έπρεπε να μπει από αυτή την είσοδο

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το τροχαίο στη Βουλή: Γιατί το όχημα δεν έπρεπε να μπει από αυτή την είσοδο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως ης δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο της Βουλής με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου Ιάσον, ο οποίος είναι πλεόν εγκεφαλικό νερκός.

Νέες παράμετροι αποκαλύπτονται για το τροχαίο στη Βουλή μετά από την ανάλυση των κανόνων εισόδου για τα οχήματα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους κανόνες η είσοδος του υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη από την Βασιλίσσης Σοφίας, φαίνεται οτι ήταν παράνομη καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν οριστεί από την ελληνική αστυνομία, όταν στο όχημα δεν επιβαίνουν υπουργοί και βουλευτές, αυτά πρέπει να εισέρχονται σε γκαράζ ή σε άλλες εισόδους από τη Λεωφόρο Αμαλίας, από την πλευρά του Συντάγματος.

Επιπλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οδηγός έστριψε στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ δεν υπήρχε τροχονόμος που να ρυθμίζει την είσοδο στο προαύλιο της Βουλή. Ο ίδιος δεν έκανε ούτε ηχητικό σήμα στους αστυνομικούς που ήταν στην είσοδο, και κινήθηκε με αυθαίρετο τρόπο.

Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος πέρασε μπροστά καθώς ο οδηγός του ταξί που κινούταν στην αριστερή λωρίδα της ανόδου του παραχώρησε τη θέση, μη αντιλαμβανόμενος ότι από τη δεξιά λωρίδα ερχόταν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα χωρίς ωστόσο να έχει παραβιάσει κόκκινο, ο άτυχος άνδρας ο οποίος τον χτύπησε στο πίσω δεξιά φανάρι.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/30MeUjk
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη