Θεοδωρόπουλος: «Ήξερα το που βαράει τα πέναλτι ο Σβαμπ»

Οι Κώστας Θεοδωρόπουλος και Ζήσης Χατζηστραβός, μίλησαν για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου. Τι είπε ο Θεοδωρόπουλος για το πέναλτι που έπιασε.

Ο Θεοδωρόπουλος είπε στη COSMOTE TV για:
 
Το πέναλτι που έπιασε: «Βλέπουμε τα πέναλτι. Ήξερα ότι βαράει περισσότερο εκεί τα πέναλτι. Με βοήθησε ο Θεός το έπιασα και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω».
 
Την εικόνα του: «Το χρειαζόμουν. Είχα κάποια θέματα, γύρισα πιο δυνατός και ευχαριστώ τον κόουτς που ξέρει τον λόγο».
 
Τα ματς με ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα αδικήσαμε τον εαυτό μας, δεν ήμασταν για πέντε γκολ. Έτσι ήθελε ο Θεός, σήμερα παίξαμε χωρίς άγχος και ήμασταν πιο ελεύθεροι και ήμασταν αρκετά καλοί». 
 
Τα νέα πρόσωπα: «Σίγουρα η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ, όλοι θα χρειαστούν είναι να ωραία να παίρνουν ρυθμό κάποια παιδιά. Σύντομα θα πάρουν περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας».
 
Ο Χατζηστραβός από την άλλη είπε: «Μιλάμε καθημερινά με τον Χάρη είμαστε κολλητοί. Χαίρομαι για την πορεία του στον ΠΑΟΚ που έγινε βασικός και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ήμουν τραυματίας για πάνω από τρεις μήνες, είναι δύσκολο να επανέλθω, θέλω να πάρω ρυθμό και να επιστρέψω στις καλές εμφανίσεις. Ήταν περίεργα παιχνίδια για μένα αυτά. Το σκορ ήταν μεγάλο στην Τούμπα για την εικόνα που είχαμε. Σήμερα ξέραμε πως θα είναι δύσκολη η ανατροπή, αλλά παίξαμε ελεύθερα».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη