Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Είχα σοβαρό πρόβλημα, ερχόμουν σε εκπομπές και έκλαιγα

Screenshot

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα, την έλλειψη αυτοεκτίμησης και τους λόγους που είχε «χαθεί».

Τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου φιλοξένησε στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο γνωστός τραγουδιστής, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

Στη συνέντευξη μίλησε για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του που τον έκαναν να χαθεί από το προσκήνιο.

«Μέχρι το 2010 ήταν όλα ωραία. Μετά υπήρχε μια άλλη περίοδος, μια καμπή. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν και οι αδικίες αλλά βασικά είναι ο εαυτός μας που θα δείξει αν θα αντέξει, είναι μαραθώνιος αυτή η δουλειά.

Υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης, τόσο που έχριζα πραγματικά μέχρι και ψυχιατρικής παρακολούθησης. Θεωρούσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μου άρεσε καθόλου η φωνή μου, έβλεπα τη φάτσα μου και…Τα λέω και τρομάζω τώρα.

Είχα σοβαρό πρόβλημα. Ερχόμουν σε εκπομπές και έκλαιγα. Έλεγα δεν θέλω να πάω, αφού δεν είμαι καλός, δεν ξέρω να μιλάω. Όλα αυτά είναι κατάλοιπα από τη παιδική ηλικία» είπε ο τραγουδιστής.
«Ήταν μια σκληρή κατάσταση αλλά δεν θέλω να μιλάω άλλο γι' αυτό γιατί στεναχωρώ ανθρώπους χωρίς λόγο. Είχα όμως ανάγκη να το πω γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτά.

Έφτασα στα 21 για να μιλήσω για πρώτη φορά για το πρόβλημά μου. Το μαρτύριο που είχα υποστεί μέχρι τα 21 μου μέσα προκάλεσε όλα αυτά που αναφέρω. Το μεγαλύτερο μαρτύριο είναι να τα κρατάς μέσα σου. Ντρεπόμουν να πω το πρόβλημά μου. Δεν το είχα πει ούτε στους κολλητούς μου.

Μια μέρα που ήμουν στην Κύπρο, ενώ ήμουν στους One και μιλούσε όλη η Ελλάδα για εμένα μίλησα στους κολλητούς μου. Άρχισα να κλαίω γοερά για 3μιση ώρες όταν μίλησα για πρώτη φορά. Τα είπα όλα, θυμόμουν τα πάντα. Μιλήστε, σε ειδικό σε έναν δικό σας άνθρωπο, μιλήστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στεναχωριούνται οι συγγενείς του πατέρα μου γι' αυτό δεν θέλω να μιλάω. Δεν καταλαβαίνουν τι λέω και πληγώνονται. Έχω μιλήσει για τον πατέρα μου και τη σχέση μου μαζί του. Έπρεπε να το ξορκίσω.

"Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι, ίσα ίσα που η έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησής μου ήταν τόσο μεγάλη που έχρηζα πραγματικά μέχρι και ψυχιατρικής παρακολούθησης. Θεωρούσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μου άρεσε καθόλου η φωνή μου, έβλεπα τη φάτσα μου και δεν μου άρεσα. Τώρα τα λέω και τρομάζω, βγάζω τον εαυτό μου έξω και λέω ότι αυτό το παιδί είχε σοβαρό πρόβλημα. Πήγαινα σε εκπομπές και πριν πάω έκλαιγα, έλεγα δεν θέλω να πάω! Όλα αυτά βέβαια είναι κατάλοιπα από την παιδική ηλικία" δήλωσε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας επίσης να αναφερθεί περισσότερο στα βιώματά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς όπως εξήγησε, με το να επαναφέρει στην επιφάνεια τα συγκεκριμένα ζητήματα στεναχωρεί και φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένειά του.

"Από το 2007 μέχρι το 2015 είχα "χαθεί". Δεν μετανιώνω, γιατί αν δεν το ζούσα ίσως να μην έβγαινα από αυτό καλύτερος, αλλά ήταν αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν εκείνη η μεταβατική περίοδος που δεν μπορούσες να αντέξεις τον εαυτό σου και αυτά που ζούσες. Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο. Σε όλη αυτή την προσπάθεια με όλες τις αυτές τις άμυνες, βγαίνεις ίσως και αντιπαθής, εριστικός, ενώ στην πραγματικότητα δεν αντέχεις ούτε εσύ τον εαυτό σου. Κλείνεις την πόρτα στο σπίτι σου και λες τι μ@@@@ας είσαι!" είπε.

«Το τραγούδι με τον Γιάννη Πάριο μού έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία»

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής είπε στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 πως «το τραγούδι με τον Γιάννη Πάριο τού έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του».
Χαρακτηριστικά, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δήλωσε:

«Υπήρχε μια περίοδος μετά, που σημειώθηκε μια καμπή. Ο κύριος υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο εαυτός μας. Το τραγούδι με τον Γιάννη Πάριο μού έδωσε το έναυσμα, τη δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα μου. Τον θεωρώ "από μηχανής Θεό" στη ζωή μου! Τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχω γράψει εγώ. [...] Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι, ακριβώς το αντίθετο. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοεκτίμησης. Νόμιζα ότι δεν είμαι καλός, ότι δεν ξέρω να μιλάω. Όλα αυτά είναι κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας».

 «Δεν θα γινόταν τίποτα με τους ONE αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους»

Στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά και για την τεράστια επιτυχία αλλά και για το "τέλος" των ΟΝΕ που ήρθε με τη διάλυση του συγκροτήματος, μια εξέλιξη που όπως είπε, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στη δική του επιθυμία να ακολουθήσει τότε solo καριέρα. "Είχε χαθεί η συνταγή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχε πάει ο υπέροχος Δήμος Μπέκε αλλά θεωρώ ότι πολύ σπάνια λειτουργούν οι αντικαταστάσεις στα συγκροτήματα [...] Είχα ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα. Στους ΟΝΕ παίρναμε όλοι τα ίδια χρήματα και ήταν επιλογή του Γιώργου Θεοφάνους, δεν σημαίνει όμως ότι κατ' ανάγκη αυτό είναι δίκαιο" σχολίασε.

Φυσικά, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν μπορούσε να μην σχολιάσει και τη «χρυσή» περίοδο των ONE στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.
Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης υποστήριξε:

«Δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Με τους ONE ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και ήταν σαν να ήταν 14 χρόνια. Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω τα δικά μου πράγματα».

Δείτε τη συνέντευξη του τραγουδιστή

{https://www.youtube.com/watch?v=nk5b0NtAaSw}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tT2UZA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη