Στην Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ την βάφτιση με νονό τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στην Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ την βάφτιση με νονό τον Άδωνι Γεωργιάδη

Απαντήσεις για την τέλεση βάφτισης από τον Άδωνι Γεωργιάδη ζητά με ερώτηση και αίτημα κατάθεσης εγγραφών προς τον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ζητά να κατατεθούν το επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου της συγκεκριμένης ειδικής άδειας για τέλεση βάπτισης, η καταχωρημένη με αριθμό πρωτοκόλλου αίτηση βάσει της οποία εκδόθηκε η άδεια και άλλες ειδικές άδειες για κατ' εξαίρεση τέλεση βαπτίσεων.

Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ερώτησή τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι στο έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που ο κ. Γεωργιάδης εμφάνισε σαν ειδική άδεια για βάπτιση, αφενός δεν αναφέρεται αριθμός πρωτοκόλλου και αφετέρου δεν μνημονεύεται καμία εξουσιοδοτική νομοθετική διάταξη ή κανονιστική πράξη, βάσει της οποίας εκδόθηκε αυτή.

Επιπλέον υπογραμμίζουν πως ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας, επεσήμανε σε σημερινή του συνέντευξη, ότι οι βαπτίσεις απαγορεύονται και η Ιερά Σύνοδος δεν γνωρίζει την ύπαρξη δυνατότητας έκδοσης ειδικής άδειας για την κατ' εξαίρεση τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τον Υπουργό:

1. Με βάση ποια διάταξη νόμου προβλέπεται η έκδοση ειδικής άδειας τέλεσης βάπτισης για περιοχές σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, όπως η Περιφέρεια Αττικής;

2. Πόσες ειδικές άδειες για κατ' εξαίρεση τέλεση βαπτίσεων έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας;

3. Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της συγκεκριμένης ειδικής άδειας την οποία επικαλείται ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδης;

4. Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, βάσει της οποίας εκδόθηκε η συγκεκριμένη ειδική άδεια σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Υπουργού;



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3qUXNGH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη