Γρηγοριάδης για Λιγνάδη: Αν πηγαίναμε στον εισαγγελέα, θα κατηγορούμασταν για συκοφαντική δυσφήμιση

Γρηγοριάδης για Λιγνάδη: Αν πηγαίναμε στον εισαγγελέα, θα κατηγορούμασταν για συκοφαντική δυσφήμιση

Για «τάσεις» και «φαντασιώσεις» του Δ. Λιγνάδη που κανείς δεν φαντάστηκε ότι θα έφθαναν σε εγκληματικό επίπεδο έκανε λόγο ο Κλέων Γρηγοριάδης, ερωτηθείς στη Βουλή από τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί επί 25 χρόνια -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος-, παρότι «ο τόπος βοούσε ότι ο Λιγνάδης είναι παιδεραστής» κανείς δεν είχε μιλήσει.

«Δεν υπήρχε τρόπος να πάμε στον εισαγγελέα όσοι είχαμε συνεργαστεί μαζί του και γνωρίζαμε για τις φαντασιώσεις του, γιατί θα κατηγορούμασταν για συκοφαντική δυσφήμιση» είπε ο βουλευτής του Μέρα 25, παίρνοντας αποστάσεις από την αρχική του δήλωση, ενώ καταλόγισε ευθύνες στην υπουργό Πολιτισμού που ενώ είχε αρχικά δηλώσει ότι τον Λιγνάδη τον γνώρισε 3 μέρες πριν από τον διορισμό του μετά υποστήριξε ότι ήταν δική της επιλογή.

«Να κάνετε την αυτοκριτική σας γιατί επί 25 χρόνια σιωπούσατε σε κάτι τόσο σοβαρό» τον είχε καλεσει ο Α. Γεωργιάδης



via Ειδήσεις https://ift.tt/389se5v
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη