«Εχω πέσει από τα σύννεφα», λέει ο προπονητής κολύμβησης που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικες

«Εχω πέσει από τα σύννεφα», λέει ο προπονητής κολύμβησης που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικες

Ο προπονητής των δύο ανήλικων κολυμβητριών, που γνώριζε τον 74χρονο κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση, τα χρόνια που πήγαινε στην πισίνα, μίλησε στην ΕΡΤ.

«Από κανένα γονιό δεν είχα ακούσει το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά των παιδιών" επισημαίνει και λέει χαρακτηριστικά "δεν είδα παιδιά αναστατωμένα, δεν είδα παιδιά προβληματισμένα, δεν είδα παιδιά φοβισμένα. Έχω πέσει από τα σύννεφα με όσα αποκαλύπτονται», σημειώνει.

«Η ιδιότητά του ήταν μόνο αυτή του "παππού", έφερνε το εγγόνι του στην προπόνηση" λέει για τον 74χρονο – σήμερα – και ιδρυτικό μέλος αθλητικού συλλόγου στο Περιστέρι που φέρεται ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών. Τον περιγράφει ως "ιδιαίτερα εξυπηρετικό και ευγενικό", καθώς μετέφερε τα παιδιά από το κολυμβητήριο στα σπίτια τους, για να διευκολύνει τους γονείς τους. "Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει χαρακτηριστικά.

«Ήταν άνθρωπος επικοινωνιακός, κοινωνικός, ήταν δοτικός, του άρεσε να προσφέρει και δεν είχε δώσει το παραμικρό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του».

Όλα γίνονταν από την προπόνηση στη διαδρομή προς το σπίτι, όπως φαίνεται από την κατάθεση των κοριτσιών.

«Δεν είχα ακούσει από τα παιδιά το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει σε αυτά κάποια φοβία», λέει ο προπονητής τους στην εκπομπή "Από τις έξι", η οποία και σεβάστηκε την επιθυμία του για ανωνυμία. Όπως ενημέρωσε ακόμη δεν του έχει ζητηθεί να δώσει κάποια κατάθεση.via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3eP8sA4
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.