Πλεύρης: Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν θα ικανοποιηθεί, θα έχει αναγκαστική θεραπεία

Πλεύρης: Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν θα ικανοποιηθεί, θα έχει αναγκαστική θεραπεία

«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στον απεργό πείνας και καταδικασμένο μέλος της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος τόνισε ότι η Πολιτεία από την πλευρά της θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να παραμείνει στη ζωή ο Κουφοντίνας. «Η Ελληνική Δημοκρατία λέει ό,τι ορίζεται στον Κώδικα, θα έχει δηλαδή αναγκαστική θεραπεία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν θα ικανοποιηθεί από την Πολιτεία. Είναι απόλυτο δικαίωμα των αρχών να επιλέξουν τον χώρο που θα κρατηθεί ένας καταδικασμένος. Ειδικά ένας τρομοκράτης μπορεί να βρεθεί σε κάποια απομακρυσμένη φυλακή. Ο Κουφοντίνας, δεν μπορεί να απαιτεί παραπάνω από ό,τι συμβαίνει σε άλλους κρατούμενους» υπογράμμισε ο βουλευτής.

Τέλος, κάλεσε όσους ζητούν την ικανοποίηση του αιτήματος του, αντί να επιτίθενται στην Πολιτεία, να ζητήσουν από τον ίδιο να σταματήσει την απεργία πείνας. «Ο Κουφοντίνας, εκτίει ποινή, δεν βρίσκεται σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπως θα ήθελε να τον έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. 20 χρόνια εκτίει ποινή διαφορετικά από ότι άλλοι» όπως είπε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3b4oTpX
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη