Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Άρσεναλ

eurokinissi

Την αποστολή για την αυριανή (18/3) αναμέτρηση με την Άρσεναλ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην μπορεί να υπολογίζει τους Ματιέ Βαλμπουενά, Αχμέντ Χασάν αλλά και τον Ρούμπεν Σέμεδο.

Συγκεκριμένα, οι 20 εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού είναι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Παράλληλα, όπως όλα δεχνούν ο Φορτούνης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο αρχικό σχήμα του Μαρτίνς, με τις δύο πιθανότερες παρατάξεις των Πειραιωτών να είναι ή το 4-3-3 ή 4-2-3-1.

Επιπλέον, η συμμετοχή του Μπα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ υπάρχει ξανά το ενδεχόμενο να παίξει ως σέντερ μπακ ο Εμβιλά, σε περίπτωση που δεν αισθανθεί καλά ο Σενεγαλέζος.

Πηγή: overfm.gr



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3lAVRSN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη