Τροχαίο στην Βουλή: Έρευνα για την διαρροή του βίντεο

Τροχαίο στην Βουλή: Έρευνα για την διαρροή του βίντεο

Έρευνα για τη διαρροή του βίντεο - ντοκουμέντο στο οποίο έχει καταγραφεί το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή.

Το βίντεο είναι προϊόν υποκλοπής καθώς αποκτήθηκε παράνομα κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας μετά το ατύχημα, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν υπεκλάπη μέσα από τη Βουλή.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές διεξάγεται ανεπίσημη έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο ανάρτησε ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης και στην περιγραφή του στο Youtube αναφέρεται το εξής: «Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21».

Στις εικόνες φέρεται να καταγράφεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος, όταν η μοτοσικλέτα προσκρούει στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, την ώρα που αυτό στρίβει για να εισέλθει στην Βουλή.

Από σήμερα πάντως σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Τασούλας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, απαγορεύεται σε κάθε όχημα να στρίψει αριστερά στη Βασιλίσσης Σοφίας προς τη Βουλή, ακόμη κι αν πρόκειται για το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο. Όπως είπε ο Πρόεδρος της Βουλής όλοι ανεξαιρέτως θα εισέρχονται από την πύλη της Αμαλίας.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί φανάρι και νησίδα στο σημείο μετά από συνεννόηση της Περιφέρειας Αττικής με την Τροχαία Αθηνών



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3bYSMZg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη