Περιφέρεια Αττικής: Κανένα αίτημα για φωτεινό σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής

Eurokinissi

Η απάντηση αυτή από την Περιφέρεια Αττικής έρχεται με αφορμή το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Παρασκευής έξω από τη Βουλή, όπου έχασε τη ζωή ο 23χρονος Ιάσονας που οδηγούσε μηχανή.

Δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Β. Σοφίας στο ύψος της Βουλής είναι η απάντηση τα Περιφέρειας Αττικής στις αναφορές μέρους του Τύπου που τη συνδέουν με το πρόσφατο τροχαίο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει:

«Με αφορμή χθεσινές και σημερινές αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, περί αιτήματος που υποβλήθηκε το 2020 από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, προς την Περιφέρεια Αττικής, για τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη επί της Λ. Βασ. Σοφίας στην κάθοδο προς την Πλατεία Συντάγματος, με σκοπό τη διευκόλυνση πραγματοποίησης με νόμιμο τρόπο αριστερής στροφής προς την είσοδο της Βουλής, διευκρινίζουμε ότι τέτοιο αίτημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής».

Η απάντηση αυτή από την Περιφέρεια Αττικής έρχεται με αφορμή το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Παρασκευής έξω από τη Βουλή, όπου έχασε τη ζωή ο 23χρονος Ιάσονας που οδηγούσε μηχανή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την την Ελληνική Αστυνομία, τρεις φορές κατά το παρελθόν, το 2012, το 2014 και τον Ιούνιο του 2020 είχε ζητηθεί από την Περιφέρεια Αττικής να τοποθετηθεί αριστερόστροφος φωτεινός σηματοδότης στο κατερχόμενο ρεύμα της Βασ. Σοφίας για τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται από τη Βουλή.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3cFjyVL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη