Κλείνουν καταστήματα και κομμωτήρια σε εννέα περιοχές της χώρας

INTIME

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για βαθύ κόκκινο σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας και σε πέντε δήμους.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες σε πιο σκληρό lockdown, δηλαδή σε βαθύ κόκκινο με αυστηρά μέτρα θα μπουν από αύριο στις έξι το πρωί: Η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας, η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, η περιφερειακή ενότητα Λέσβου και η περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής. Τέλος μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο και οι συγκεκριμένοι δήμοι: ΔHMOI KATEPINHΣ, IΩANNINΩN, ΣKIAΘOY, XANIΩN, METΣOBOY.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσει το λιανεμπόριο στις συγκεκριμένες περιοχές, το οποίο και λειτουργούσε με την μέθοδο του click away και click inside. Παράλληλα, κλείνουν και τα κομμωτήρια στις παραπάνω περιοχές.

Τις επίσημες ανακοινώσεις θα τις κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πέρα των άλλων θα ανακοινώσει και παράταση του lockdown για μία ή και δύο εβδομάδες, έτσι ώστε προς το τέλος του μήνα να ανοίξει το λιανεμπόριο, εφόσον το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3l89nNg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη