Σύλληψη νεαρού με γκαζάκια και βενζίνη στην Αγία Παρασκευή

Σύλληψη νεαρού με γκαζάκια και βενζίνη στην Αγία Παρασκευή

Για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατηγορείται νεαρός 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Παρασκευή Αττικής, από περιπολία της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία πραγματοποίησε έλεγχο.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, ο νεαρός συνελήφθη με ένα σακίδιο στην πλάτη, το οποίο περιείχε τρία φιαλίδια βουτανίου, δύο πλαστικά μπουκάλια που περιείχαν διάφανο υγρό με τη ένδειξη «Βενζίνη», κομμάτι μάρμαρο, σκοινί, κομμάτι από μπαστούνι, κομμάτι από μεταλλική βάση, κομμάτι από λαμαρίνα και γάντι εργασίας.

Ο νεαρός, που δεν έχει απασχολήσει για κάποια έκνομη ενέργεια στο παρελθόν, οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



via Ειδήσεις https://ift.tt/399x9nh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη