Η δράση συνεχίζεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η δράση συνεχίζεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώθηκε χτες. Η δράση συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.

Η Εθνική Ομάδα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην Γρανάδα από την Ισπανία. Πήρε 1 πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Κατάρ, κόντρα στο φαβορί του ομίλου.

Η Εθνική Ομάδα έχει ρεπό και θα δώσει φιλικό αγώνα την Κυριακή (17:00) στην Τούμπα με την Ονδούρα.

Πολλά είναι τα παιχνίδια που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στους 10 ομίλους της Ευρώπης.

 

Οι προσφορές για τους αγώνες των εθνικών ομάδων

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους στους αγώνες Ρωσία-Σλοβενία (Σάββατο, 16:00), Σερβία-Πορτογαλία (Σάββατο, 21:45) και Ισραήλ-Σκωτία (Κυριακή, 21:45).

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους προσφέρονται και 2 παιχνίδια της Β' Ισπανίας, Καστεγιόν-Εσπανιόλ (Παρασκευή, 22:00) και Φουενλαμπράδα-Μαγιόρκα (Δευτέρα, 22:00).



via Ειδήσεις https://ift.tt/31moslq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη