Καρέ καρέ κατέγραψαν το τροχαίο οι κάμερες της Βουλής

ΑΠΕ

Το υλικό απο τις κάμερες έχει ήδη παραδοθεί από τη φρουρά της Βουλής στις ανακριτικές αρχές που ερευνούν το σοβαρό τροχαίο.

Το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (12.03.2021) έξω από τη Βουλή προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου άνδρα, του Ιάσωνα, ο οποίος έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά κλινικά νεκρός.

Η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του και να σώσει μια άλλη ζωή.

Ωστόσο, κάνει έκκληση σε όποιον ήταν μάρτυρας του τροχαίου και έχει πληροφορίες που μπορούν να φανούν πολύτιμες σχετικά με αυτό.

Το τροχαίο πάντως φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ καρέ από τις κάμερες της Βουλής, καθότι έλαβε χώρα μπροστά στην είσοδο του κοινοβουλίου, ενώ το υλικό έχει ήδη παραδοθεί από τη φρουρά της Βουλής στις ανακριτικές αρχές που ερευνούν το σοβαρό τροχαίο.

Τα φανάρια στα δυο ρεύματα άναψαν ταυτόχρονα, ο Ιάσονας ξεκίνησε με τη μηχανή του στο ρεύμα προς Ευαγγελισμό ενώ ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, άγνωστο γιατί αποφάσισε να στρίψει αριστερά. για να εισέλθει στη Βουλή

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως ενώ ο άτυχος 23χρονος φορούσε κράνος, αυτό εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα ο Ιάσωνας να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Αυτά φαίνεται να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες και τις επόμενες μέρες θα ρίξουν φως στο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε ένα νέο παιδί.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38GCPVG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη