Σε σκληρό lockdown και βαθύ κόκκινο μπαίνουν 4 περιφέρειες της χώρας και 5 δήμοι

INTIME

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση των επιδημιολόγων με τις ανακοινώσεις να τις κάνει ο Χαρδαλιάς το απόγευμα. Σε σκληρό lockdown τέσσερις περιφέρειες της χώρας και 5 δήμοι. 

 

Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες σε 4 περιφέρειες και πέντε δήμους πρόκειται να ανακοινωθεί ότι θα εφαρμοστούν πιο σκληρά περιοριστικά μέτρα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες σε πιο σκληρό lockdown, δηλαδή σε βαθύ κόκκινο με αυστηρά μέτρα θα μπουν από αύριο στις έξι το πρωί: Η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας, η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, η περιφερειακή ενότητα Λέσβου και η περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής. Τέλος μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο και οι συγκεκριμένοι δήμοι: ΔHMOI KATEPINHΣ, IΩANNINΩN, ΣKIAΘOY, XANIΩN, METΣOBOY



via Ειδήσεις https://ift.tt/38Ay7IS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη