Αποχωρεί o Κώστας Δόξας από το Your Face Sounds Familiar μετά τις καταγγελίες

Αποχωρεί o Κώστας Δόξας από το Your Face Sounds Familiar μετά τις καταγγελίες

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα όπου φιλοξενεί δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ο Κώστας Δόξας προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής σε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απάντησε στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι

«Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά» τονίζει, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kM5AVR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη