Ανοιχτή η Βαρβάκειος μόνο για Αθηναίους, κραυγή αγωνίας των εμπόρων (pic&vid)

Ανοιχτή η Βαρβάκειος μόνο για Αθηναίους, κραυγή αγωνίας των εμπόρων (pic&vid)

Έντονη κίνηση στην ιχθυαγορά της Αθήνας καταγράφεται από το πρωί γεγονός που ναι μεν δίνει μια «ανάσα» στους εμπόρους.

Οι πολίτες από την Αθήνα προσέρχονται αθρόα για να ψωνίσουν τα νηστίσιμα προϊόντα ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην φρουταγορά και στα καταστήματα με τους χαλβάδες, τις ελιές, τα τουρσιά και τους ταραμάδες.

Όπως φαίνεται στο φωτορεπορτάζ του dikaiologitika.gr, ο κόσμος επιλέγει τη Βαρβάκειο παρά τους υγειονομικούς περιορισμούς, καθώς σύμφωνα με τους καταστηματάρχες ο χώρος είναι υπαίθριος, απολυμαίνεται συνεχώς από το δήμο Αθηναίων και μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστωθεί διασπορά κορονοϊού στα συγκεκριμένα σημεία.

ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ

Όσον αφορά τις τιμές, φέτος είναι χαμηλότερες κατά 15%.

Το καλαμάρι από 6 ευρώ, χταπόδι από 8 ευρώ, γαριδάκι και μύδια από 3,5 ευρώ, οι σουπιές από 8 έως 12 ευρώ, τα χτένια και τα στρείδια από 16 ευρώ.

{https://youtu.be/OdmAiQ6TpSQ}

Η τιμή του χαλβά κυμαίνεται από 4 ευρώ ο συσκευασμένος, ο ταραμάς από 7 ευρώ, παστός μπακαλιάρος από 11 ευρώ, ρέγκες από 8 ευρώ, ελιές από τρία ευρώ και το τουρσί από 2,5 ευρώ.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ

Σήμερα, η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή ως στις 6 το απόγευμα και αύριο θα είναι ανοιχτή από τις 7 το πρωί.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2OtOnok
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη