Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα

Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα

Δωρεάν rapid test ανά την επικράτεια πραγματοποιούν σε δεκάδες σημεία κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τους δήμους, έτσι ώστε να γίνουν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης του Covid-19.

Σημαντική για τη διαμόρφωση πληρέστερης εικόνας στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού κρίνεται η σημερινή ημέρα καθώς από το πρωί πραγματοποιούνται χιλιάδες rapid test σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας.

miliedoy650

Ωστόσο η συμμετοχή των πολιτών, μέχρι στιγμής, κινείται σε επίπεδα κάτω του μετρίου ιδίως στο κέντρο της Αθήνας.

miliedoy6501
Οι κινητές  μονάδες του ΕΟΔΥΥ βρίσκονται στις πλατείες Συντάγματος, Αγ. Παντελεήμονα και Κυψέλης, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Χαϊδάρι (Αναγεννήσεως 25, δεύτερο κλειστό  γήπεδο), στο Ίλιον (Αίαντος και Χρυσηίδος) και στη  Βούλα ( Δημοτικό πάρκινγκ Βασιλέως Παύλου).

Στόχος είναι η διενέργεια δεκάδων χιλιάδων ελέγχων (άνω των 55.000 σε όλη την επικράτεια) ώστε οι επιστήμονες να καταλήξουν σε ασφαλέστερα συμπεράσματα για το άνοιγμα της αγοράς, της εκπαίδευσης και των υπολοίπων δραστηριοτήτων.

Σημειώνεται, ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η σχετική σύσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολογων για το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων.

Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Πέμπτη.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2PhVVLj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη