Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Πρωταγωνιστές στην κινηματογραφική ταινία για τη ζωή του τράπερ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Πρωταγωνιστές στην κινηματογραφική ταινία για τη ζωή του τράπερ

Στο «Snik The Movie» θα δούμε τη ζωή του γνωστού τράπερ από τότε που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα.

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανέφερε ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει ταινία με τη ζωή του Snik, στην οποία φυσικά πρωταγωνιστές θα είναι ο ίδιος ο Snik και η σύντροφος του Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στο «Snik The Movie» θα δούμε τη ζωή του γνωστού τράπερ από τότε που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα. Ο Snik θα υποδυθεί, όπως είναι αναμενόμενο, τον εαυτό του τα τελευταία 10 χρόνια. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα υπάρξει και μια σκηνή στο Λονδίνο.

Στην ταινία πέρα από τον Snik θα δούμε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα υποδυθεί τον εαυτό της και μέσα από τη συμμετοχή της θα δούμε πως ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού, αλλά και πως οι δυο τους βιώνουν σήμερα την συγκατοίκηση.
Το «Snik The Movie» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο χειμώνα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό η ταινία να προβληθεί και σε μεγάλη πλατφόρμα του εξωτερικού.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου».



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3bUt9cj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη