Απασφάλισε ο Γιώργος Κοψιδάς στο Survivor: Απλά ανέχομαι τον Τριαντάφυλλο, για μένα έχει τελειώσει

Απασφάλισε ο Γιώργος Κοψιδάς στο Survivor: Απλά ανέχομαι τον Τριαντάφυλλο, για μένα έχει τελειώσει

Στο συμβούλιο του νησιού, στο Survivor της Τρίτης, κλήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς να εκφράσει την άποψη που έχει για τον συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά για τον συμπαίκτη του πως «δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο».

«Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης των Κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media».

«Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24 με έναν άνθρωπο που κανονικά έξω δεν θα είχα καμία επικοινωνία».

 Υπενθυμίζεται ότι ο Τριαντάφυλλος έχει εδώ και μέρες απομονωθεί και είναι εντελώς μόνος του με κανέναν από τους συμπαίκτες του να μην του μιλάει ούτε να του προφέρει φαγητό. Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση να μην του δώσουν καν ψάρι που ψάρεψαν από την παραλία γεγονός που οδήγησε τον Γαλακτερό να δηλώσει πως θα απέχει από τέτοιους είδους αποφάσεις στο μέλλον καθώς δεν μπορεί να τρώει μπροστά σε άνθρωπο που πεινάει.

Δείτε το βίντεο



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3vvTxRo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη