Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα της πανδημίας στην TUI

Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα της πανδημίας στην TUI

Επιπλέον 48 καταστήματα ανακοίνωσε ότι θα κλείσει στην Μεγάλη Βρετανία η Γερμανική εταιρεία TUI, εξαιτίας της κρίσης λόγω της πανδημίας.

Η εταιρία ταξιδίων TUI ανακοίνωσε ότι θα κλείσει 48 ακόμα καταστήματά της σε όλη τη Βρετανία, επηρεάζοντας 273 εργαζόμενους, συνεχίζοντας τις περικοπές λόγω της πανδημίας.

Ήδη 166 καταστήματα έχουν κλείσει στα πλαίσια της προσπάθειας εξοικονόμηση κόστους για την TUI, που εδρεύει στη Γερμανία και έχει στηριχθεί σε κρατικές διασώσεις προκειμένου να επιβιώσει από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Η TUI ωστόσο ανέφερε ότι θα προσφέρει νέες ευκαιρίες στα υπόλοιπα 314 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωσή της τον Φεβρουάριο η εταιρία είχε ανακοινώσει πως είχε ήδη 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για αυτό το καλοκαίρι.

Για να επιβιώσει από την πανδημία της COVID-19, η TUI ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα προχωρήσει στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας καθώς και του 30% του κόστους της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39bpNjg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη