Κωνσταντίνος Παντελίδης: Συγκινήθηκε ακούγοντας συνέντευξη του αδικοχαμένου Παντελή (vid)

Screenshot ANT1

O μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ντεμπούτο του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο του αδερφό Πώς αντέδρασε όταν άκουσε απόσπασμα συνέντευξης στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης μιλάει για τον ίδιο. 

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη βαδίζει στον δρόμο που χάραξε ο αδερφός του. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, στο «Σπίτι με το MEGA» και αποθεώθηκε.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκε ένα ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδερφό του:

«Έχω έναν μικρό αδερφό που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα.
Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο τέλος φανερά συγκινημένος ανέφερε ότι έμαθε μόλις πριν από ένα μήνα για την ύπαρξη αυτού του αποσπάσματος.

Πηγή βίντεο: zappit, πληροφορίες ANT1



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Qxa1IS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη