-->

Καταθέτει ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη: «Υπήρξε απόπειρα ανθρωποκτονίας» (vid)

Καταθέτει ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη: «Υπήρξε απόπειρα ανθρωποκτονίας» (vid)

Τις βίαιες στιγμές που έζησε στη Νέα Σμύρνη περιγράφει αυτή την ώρα στην 13η ανακρίτρια, ο αστυνομικός, επιμένοντας στην αρχική του κατάθεση, ότι οι δράστες είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση και ήθελαν να του πάρουν το όπλο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης 9 Μαρτίου στη νεα Σμύρνη, όταν ομάδα δικυκλιστών της δράσης δέχτηκε συντονισμένη επίθεση από δεκάδες άτομα εκ των οποίων ένας κινήθηκε με ταχύτητα εναντίον του αστυνομικού, τον έριξε κάτω και μαζί με τους άλλους τον έδειραν προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

«Σκοτώστε τον, τελειώστε τον» ήταν αυτό που άκουγε συνεχώς ο αστυνομικός και όπως αναφέρει ζει από θαύμα, καθώς του έβγαλαν το κράνος και τον χτύπησαν πολλές φορές με κλωτσιές στο κεφάλι.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Θανάση Πλεύρη, «υπήρχε ξεκάθαρη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εντολέα μου και η σημερινή του κατάθεση ενισχύει το κατηγορητήριο», ενώ σημείωσε ακόμα, ότι το θύμα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια και προσπαθεί να συνέλθει όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν ήδη προφυλακιστεί τρεις εκ των κατηγορουμένων, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχουν επτά ανήλικοι οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει την αστυνομία για οπαδική βία.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sqNsDG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->