Διακινητής πετά κοριτσάκια 3 και 5 χρόνων από ύψος 4 μέτρων στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού (βίντεο)

Screenshot Skynews

Το βίντεο με έναν διακινητή που πετά κοριτσάκια 3 και 5 χρόνων από ύψος 4 μέτρων στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί θλίψη και οργή. Το γεγονός ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία φύλαξης συνόρων (CBP).

Ένα μέλος της υπηρεσίας που έλεγχε τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε σημείο ελέγχου σε απομονωμένη περιοχή του Νέου Μεξικού είδε το περιστατικό και ενημέρωσε τους συναδέλφους του.

«Την Τρίτη το βράδυ ένας πράκτορας της Σάντα Τερέζα αρμόδιος για τις κάμερες είδε έναν διακινητή να ρίχνει δύο μικρά παιδιά από έναν συνοριακό τοίχο ύψους 14 ποδών (περίπου 4 μέτρων)», ανακοίνωσε η CBP. Τα κοριτσάκια μεταφέρθηκαν σε σταθμό του CBP στην Σάντα Τερέζα του Νέου Μεξικού για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Είμαι σοκαρισμένη από τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο αυτοί οι διακινητές πέταξαν από έναν τοίχο 14 ποδών αθώα παιδιά», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της περιπολίας Γκλόρια Ι. Τσάβες. Η Τσάβες διευκρίνισε ότι οι Αμερικανοί συνοριοφύλακες συνεργάζονται με τις μεξικανικές αρχές για να εντοπίσουν τους δράστες.

Το βίντεο με έναν διακινητής που πετά κοριτσάκια 3 και 5 χρόνων από ύψος 4 μέτρων στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί θλίψη και οργή. Το γεγονός ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία φύλαξης συνόρων (CBP), ενώ το βίντεο μετέδωσαν πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

{https://twitter.com/SkyNews/status/1377506265648279553?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3uhpnQz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη