Στα όριά του το «Γεννηματάς» - 40 υγειονομικοί με κορονοΐό - 50 εισαγωγές ασθενών με Covid

Στα όριά του το «Γεννηματάς» - 40 υγειονομικοί με κορονοΐό - 50 εισαγωγές ασθενών με Covid

40 υγειονομικοί νοσούν από κορονοϊό στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ μόνο χθες έγιναν περί τις 50 εισαγωγές covid περιστατικών, με 10 ασθενείς να παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

"Βγαίνουμε πάλι από μια δύσκολη εφημερία. Πέντε είναι τα κενά κρεβάτια που θα γεμίσουν και αυτά" δήλωσε στο MEGA η παθολόγος στη μονάδα covid του νοσοκομείου, Γεωργία Φίλιππα.

Αναφερόμενη στους διασωληνομένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ,  χαρακτήρισε "καθημερινότητα" το φαινόμενο και εξέφρασε την αντίθεσή της στην μετατροπή του «Γεννηματάς» σε νοσοκομείο covid ή "νοσοκομείο μιας νόσου" όπως το αποκάλεσε η ίδια.

Η κ Φιλίππα τόνισε την ανάγκη επίταξης του ιδιωτικού τομέα της υγείας, ενώ κατήγγειλε ότι οι ασθενείς μετά από 1-2 μέρες νοσηλείας τους στο νοσοκομείο που εργάζεται μεταφέρονται σε ιδιωτικές κλινικές.

"Το τελευταίο διάστημα οι ασθενείς γίνονται φάκελοι και μεταφέρονται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Έρχονται οι ασθενείς, εισάγονται στα non covid του Γεννηματάς, μένουν 1-2 μέρες, και υπάρχει μια πρεμούρα, να μετακινηθούν σε νοσοκομείο ιδιωτικό, για να μπορούν να αδειάσουν τα κρεβάτια για να υποδεχθούμε κόσμο στην επόμενη βάρδια".via Ειδήσεις https://ift.tt/3uqV0XT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.