Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Τέλος και από το Κοιμητήριο των Θερμοπυλών


Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου στις Θερμοπύλες:

Τέλος και από το Κοιμητήριο των Θερμοπυλών μετά από έξι παρεμβάσεις.

Το συγκεκριμένο μέρος είχε πνιγεί στα μπάζα και στα σκουπίδια.Χαρακτηριστικά απομακρύνθηκαν (20.930)kg μπάζα, ενώ έγιναν και πολλά κλαδέματα που έφταναν (4.910)kg. 

Συγχρόνως κόψαμε και τα χόρτα που ήταν και αυτά σαν… δέντρα, τα οποία γέμισαν πάνω από(50) σακούλες και ο χώρος έγινε όπως πρέπει. Σε αυτό βοήθησε και η παρέμβαση μας στον περίβολο χώρο, καθώς κάποιοι είχαν φροντίσει να αφήσουν τον «πολιτισμό τους» και έξω από την περίφραξη!

Τοποθετήσαμε και έναν κάδο καθώς ο παλιός ήταν και μικρός και σπασμένος. Εύχομαι από δω και στο εξής να γεμίζουν αυτόν τον κάδο και όχι την τελευταία κατοικία των ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή...Ελπίζω. Δυστυχώς η υπηρεσία Κοιμητηρίων δε διαθέτει δικά της μηχανοκίνητα μέσα και γίνεται ξεχωριστός προγραμματισμός για το που και πότε θα μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε και μεις…

"Ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέας Μακρής για τη βοήθεια και την υπομονή του, αφού χρειάστηκαν κάποιες μέρες παραπάνω για να απομακρύνουμε όλα αυτά που μαζέψαμε από μέσα... 

Συνεχίζουμε ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ !!!














Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη