-->

Η Ε.Ε. απαίτησε άμεση παράδοση των εμβολίων της AstraZeneca που παράγονται στη Βρετανία

Η Ε.Ε. απαίτησε άμεση παράδοση των εμβολίων της AstraZeneca που παράγονται στη Βρετανία

Οι δικηγόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζήτησαν από την AstraZeneca, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη να παραδώσει άμεσα εμβόλια κατά της COVID-19 από τα εργοστάσιά της στη Βρετανία.

Απαίτηση από την AstraZeneca να παραδώσει χωρίς άλλη καθυστέρηση εμβόλια που παρασκευάζει στη Βρετανία, προέβαλαν οι δικηγόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την εναρκτήρια ακρόαση της νομικής υπόθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες εναντίον της αγγλο-σουηδικής φαρμακοβιομηχανίας λόγω καθυστερήσεων στον εφοδιασμό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η AstraZeneca δεν έχει φέρει εις πέρας τους στόχους παράδοσης τόσο στη Βρετανία όσο και στην Ευρωπαϊκλή Ενωση, καθυστερώντας ιδιαίτερα την εκστρατεία ανοσοποίησης του πληθυσμού και προκαλώντας εντάσεις μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών.

Το μπλοκ κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν εκπλήρωσε τις συμβατικές της υποχρεώσεις, ενώ η AstraZeneca λέει ότι έχει συμμορφωθεί με τη συμφωνία, για την οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν είναι πλήρως δεσμευτική.

H Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να χρησιμοποιηθούν τα εργοστάσια στην Βρετανία...



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3dWzW62
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->