Λαμία: Η Attica Bank στο πλευρό των Γηροκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Το κεντρικό κατάστημα της Attica Bank στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία επισκέφτηκε το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά την επιστροφή του από τους Μεξιάτες Φθιώτιδος, όπου ιερούργησε σήμερα νωρίς το πρωί.

Ο κ. Συμεών παρέλαβε από τα χέρια του Διευθυντή του Καταστήματος κ. Τσιούμα Αθανασίου μια επιταγή ποσού 3000€ για τις ανάγκες θερμάνσεως των γερόντων και γεροντισσών των τριών μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως σε Λαμία, Στυλίδα και Σπερχειάδα.

Ο κ. Συμεών εξέφρασε την ευχαριστία του τόσο προς τον Διευθυντή και το προσωπικό του τοπικού καταστήματος όσο και κυρίως προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Bank κ. Πανταλάκη Θεόδωρο, ο οποίος απεδέχθη ασμένως το σχετικό παρακλητικό αίτημα του Σεβασμιωτάτου.

 


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη