Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό ωράριο σούπερ μάρκετ και καταστημάτων

Intime

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου το προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:00 ισχύει ΜΟΝΟ για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου το προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:00 ισχύει ΜΟΝΟ για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ' αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαιρούνται από εν λόγω πλαίσιο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι μόνο για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) εφαρμόζεται το προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:00.

Εξαιρούνται τα λοιπά καταστήματα τροφίμων, όπως τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι, τα κρεοπωλεία, τα ιχθυοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας για όλη τη Μεγάλη Εβομάδα.



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3aOpHio
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη