Σκορδά για το θάνατο της Μαρίας Μάτσα: «Ήταν ένας άγγελος»

Σκορδά για το θάνατο της Μαρίας Μάτσα: «Ήταν ένας άγγελος»

Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά με τον ξαφνικό θάνατο της οπερατέρ Μαρίας Μάτσα που σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς πήγαινε στην εργασία της στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την αγαπημένη της φίλη και συνεργάτιδα  στο τελευταίο μέρος της εκπομπής της Πρωΐνό. «Δεν θέλω να σας μαυρίζω τη καρδιά. Αλλά οφείλω όμως τώρα, για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό το πλατό, γιατί είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, να πούμε το δικό μας αντίο σε μία συνάδελφο και φίλη, ικανή και γλυκιά», είπε με σπασμένη φωνή η Φαίη Σκορδά.

«Είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε. Δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες, αλλά σαφώς η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είμαστε συνεπείς όσο μπορούμε. Πριν από πολλά χρόνια είχα χάσει τη γιαγιά μου και είχα επιλέξει να μην το μοιραστώ. Έκανα την εκπομπή κανονικά και μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο Κιλκίς. Δε θέλω να σας μαυρίζω τη καρδιά. Αλλά οφείλω όμως τώρα, για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό το πλατό, γιατί είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, να πούμε το δικό μας αντίο σε μία συνάδελφο και φίλη, ικανή και γλυκιά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής.

Και συνέχισε: «Σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς έρχονταν στη δουλειά της. Ήταν ένας άγγελος. Πριν από λίγες ημέρες είχε βρει ένα αδέσποτο και το κράτησε και μας έλεγε πόσο γλυκό ζωάκι είναι. Ήταν μια γυναίκα που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και τον ΑΝΤ1. Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία και μια μεγάλη στενοχώρια. Κανείς δεν το πίστευε. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο πόνος βέβαια αφορά στην οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Αυτό είναι ένα μάθημα να σκεφτόμαστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο».via Ειδήσεις https://ift.tt/3wkwDNa
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.