Υπουργείο Υγείας εναντίον Ηλιόπουλου: Το μόνο «αλλοπρόσαλλο» είναι η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ

Υπουργείο Υγείας εναντίον Ηλιόπουλου: Το μόνο «αλλοπρόσαλλο» είναι η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ

«Η απόφαση της Κυβέρνησης για το λιανεμπόριο, με όρους και υγειονομικά πρωτόκολλα, τόσο για την Αττική όσο και για την υπόλοιπη χώρα, ελήφθη έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας» αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου, που απαντάει σε δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου.

«Το μόνο «αλλοπρόσαλλο» είναι η συνέχιση της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 15 μήνες, που από τη μία καταστροφολογεί και από την άλλη πρωτοστατεί στη μη τήρηση των μέτρων» καταλήγει το Υπουργείο Υγείας.

Τι είχε πει ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν.

Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».​



via Ειδήσεις https://ift.tt/3wuA1oY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη