Εξώδικο Καλογρίτσα στην Προανακριτική: Ζητά την εξέταση της οικογένειας Χούρι

Open

Εξώδικη δήλωση στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, απέστειλε η εταιρία «Τοξότης» συμφερόντων Χρήστου Καλογρίτσα.

Πηγές της επιτροπής ανέφεραν ότι ο κ. Καλογρίτσας ζητά την κατ' αντιπαράσταση εξέταση των κ.κ. Χούρι, της λιβανέζικης εταιρείας ccc, του κ Καλογρίτσα και του κ. Τόμπρα, που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον κ. Καλογρίτσα με τη λιβανέζικη εταιρία CCC.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο κ. Καλογρίτσας αναφέρει πως εάν δεν γίνει δεκτό το αίτημά του, το έργο της επιτροπής θα αποδειχθεί παρωδία.

Για την εξώδικη δήλωση έχουν ενημερωθεί οι εισηγητές των κομμάτων που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή κι όπως έλεγαν πηγές της, η δήλωση θα διανεμηθεί στα μέλη και η Επιτροπή κυρίαρχα θα αποφασίσει για την πορεία του αιτήματος.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2RoEb1q
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη