Συντετριμμένη η Ντόρα Κουτροκόη για το θάνατο της Μαρίας Μάτσα: «Ξάστεροι ουρανοί να σε αγκαλιάζουν»

Συντετριμμένη η Ντόρα Κουτροκόη για το θάνατο της Μαρίας Μάτσα: «Ξάστεροι ουρανοί να σε αγκαλιάζουν»

«Ξάστεροι ουρανοί να σε αγκαλιάζουν» η ανάρτηση της Ντόρας Κουτροκόη για το θάνατο της καμεραμάν του Ant1 Μαρίας Μάτσα η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά το τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, νωρίτερα τα ξημερώματα.

 

«Από μακριά, σε αλλο κανάλι, χωρίς να βλεπόμαστε, στον ίδιο όμως καθημερινό τηλεμαραθώνιο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της εικονοληπτριας του Αντεννα, που έφυγε από τη ζωή μετά το μοιραίο τροχαιο τα ξημερώματα.

Μαίρη Μάτσα καλό σου ταξίδι! Ξάστεροι Ουρανοί να σε αγκαλιάζουν!»

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

KOUTRKOI 35



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sH4CgP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη