-->

Ανακοίνωση για το χθεσινό ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ από την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Φθιώτιδας

Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Φθιώτιδας 

Ανακοίνωση για το χθεσινό ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ 

Χθες 15-4-2021 στην πρωϊνή βάρδια της ΛΑΡΚΟ εργολαβικός εργαζόμενος έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα χέρια και τα πόδια του. Ένα ακόμα αναμενόμενο ατύχημα, ευτυχώς όχι θανατηφόρο. Αναμενόμενο εξαιτίας της εγκατάλειψης του εργοστασίου από την διοίκηση και τον διαχειριστή. Εγκατάλειψη με σκοπό να απαξιωθεί και να πουληθεί κοψοχρονιά στα ενδιαφερόμενα οινονομικά συμφέροντα. Έχουν ευθύνη και για αυτό το ατύχημα και για τα επόμενα που θα συμβούν σίγουρα. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους αυτοί και η κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι πρέπει συσπειρωμένοι γύρω από τα σωματεία τους να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική, η οποία θα ενταθεί με την κατάθεση του νομοσχεδίου Χατζηδάκη.

Είναι το δεύτερο ατύχημα που συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες στη Φθιώτιδα μετά το θανατηφόρο του πενηντατετράχρονου σε επιχείρηση της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->